مشاوره کسب و کار از جمله موارد الزامیبرای راه اندازی یک کسب و کار جدید میباشد. در جلسات مشاوره کسب و کار شما با چالشها ، مشکلات و مسیر راه اندازی کسب و کار خود آشنا میشوید و همچنین میتوانید نحوه بر طرف کردن موانعی که با آنها روبرو هستید را میآموزید. با اینکه مطالب این مقاله نمیتوانید جایگزین مشاوره کسب و کار باشد ولی ما در این مقاله سعی کردیم تا مهمترین سوالات و ابهامات موجود در مسیر راه اندازی کسب و کار را برای شما توضیح دهیم.
برای دریافت مشاوره کسب و کار از مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک میتوانید با شماره 09351520300 تماس بگیرید.
منبع: مشاوره کسب و کار
مشاوره کسب و کار
از جمله مهمترین مواردی که در جلسات مشاوره کسب و کار مطرح میشود میتوان به موارد زیر اشاره داشت :
هدف شما از مشاوره کسب و کار
قبل از هر چیزی هدف خود را تغیین کنید که میخواهید یک کسب و کار برای خود راه اندازی کنید یا به دنبال افزایش اطلاعات خود در مورد راه اندازی یک کسب و کار هستید. اگر قصد دارید واقعا یک کسب و کار جدید برای خود راه اندازی کنید، باید علاوه بر جنبههای تئوری با جنبههای اجرایی راه اندازی کسب و کار آشنا شوید. باید اطلاعات دقیقی در مورد نقشه راه کارآفرینی و مدیریت کسب وکار داشته باشید.
انگیزه | مشاوره کسب و کار
قبل از هر اقدامیبا خودتان رو راست باشید. ببنید چرا میخواهید یک کسبب و کار جدید را اندازی کنید. معمولا کار آفرینان از این لحاظ به دو دسته تقسیم میشوند.
دسته اول کار آفرینانی هستند که با انگیزه بیرونی شروع به فعالیت میکنند به عنوان مثال به دلیل اینکه مدیر ناکارآمدی دارند شروع به راه اندازی کسب و کار خود میکنند.
دسته دوم کار آفرینانی هستند که با انگیزه درونی کسب و کار خود را راه اندازی میکنند. به عنوان مثال شما یک ایدهای دارید و فکر میکنید که میتوانید با عملی کردن ایده تان شروع به خدمات رسانی و خلق ارزش کنید.
اگر واقعا مصمم هستید که میخواهید کسب وکار خود را شروع کنید یک کاغذ بردارید و سوالات زیر را پاسخ دهید
واقعا میخواهید در کسب و کارتان چه کنید ؟
نمیتوانیم اول یک شرکت ثبت کنیم بعد بشینیم ببینیم که حالا میخواییم چی کار کنیم!!! بنابراین اولین سوالی که باید به انجا جواب دهید این است که میخواهید چی کار کنید ؟
حال تلاش کنید در چند سطر داستان کسب و کار خودتان را توضیح بنویسید.
شما به عنوان یک کار آفرین باید قبل از شروع کسب و کارتان به این سوال هم پاسخ دهید که چرا من ؟ چرا باید به سراغ این کار بروم ؟
اینجا همان جایی که است که شما باید اول به خودتان اثبات کنید که در حوزهای که میخواهید در آن فعالیت داشته باشید، نوآوری انجام داده اید که خودتان حاظراید از محصولی که تولید میکنید استفاده نمایید.
بسیاری اند افرادی که در جلسات مشاوره کسب و کار ادعا دارند که محصول و خدماتی که ارائه میدهند در هیچ جای دیگری ارائه نمیشود. اما دیر یا زود این قضیه مشخص میشود. گردش مالی حساب بانکی شما درستی یا نادرستی این امر را ثابت میکند. پس با دقت به سوالی که پرسیده شد پاسخ دهید.
با راه اندازی این کسب و کار چه ارزشی و خدمتی ایجاد میکنید ؟
نباید فراموش کنید که ارزشی چیزی است که مشتری شما حاضر است برای آن پول خرج کند. در غیر این صورت شما کسب و کاری راه نداخته اید، تنها یک کار خیر انجام داده اید.
چه کسی قرار است به شما پول بدهد ؟
شاید مهمترین سوالی که باید به آن در جلسات مشاوره کسب و کار پاسخ دهید این است که چه کسی برای محصول یا خدمات شما پول قرار است پول دهد ؟
شما به عنوان یک کارآفرین کسب و کار جدید، آیا واقعا توانایی ایجاد ارزش دارید یا تنها به دنبال شکل دادن یک شخصیت خقوقی برای قلاب اندازی در رودخانه فرصتها هستید تا یک ماهی گیر کند ؟
ما نمیتوانیم یک کسب و کار جدید راه بیاندازیم و وقتی دیدیم که مشتری نداریم بگوییم که ما تلاش خودمان را کردیم ولی جامعه قدر ما را ندانست.
مردم با پول دادن علاوه بر تامین هزینه کسب و کار، از میان کسب و کارهای مختلف به کسب و کار مورد علاقه خود رای میدهند و از استفاده از خدمات آن کسب و کار راضی تر هستند.
آیا از صنعتی که میخواهید در آن کار کنید، با خبر هستید ؟
خوب است که قبل از شروع به کار کردن در یک زمینه فعالیت، تحلیل استراتژیک آن صنعت را هم داشته باشید.
چقدر با مسائل و چالشهای مالی کسب و کار آشنا هستید ؟
بسیارند کارآفرینانی که میانه خوشی با مسائل مالی ندارند. این کار آفرینان فکر میکنند که برای راه اندازی یک کسب و کار اصل مهم ایده است و در ادامه کسب و کارشان جان گرفت میتوانند با استخدام حسابدار و مدیر مالی به مسائل مالی خود رسیدگی کنند.
بحث مالی تنها به پیدا کردن سرمایه گذار و سرمایه اولیه کسب و کار محدود نمیشود. شما به عنوان یک کار آفرین باید از مباحث مالی درک صحیحی داشته باشید. از مفاهیم مالی مهمیکه باید با آن آشنا باشید میتوان به موارد زیر اشاره داشت :
- سرمایه در گردش
- نقطه سر به سر
- هزینه جاری
- سرمایه اولیه
- مزایا و معایب واگذاری سهم به دیگران
- تفاوت مکانیزهای مختلف رشد مالی
- مزایا و معایب وامهای کوتاه مدت و بلند مدت
- ساختار هزینه
- نقدینگی
- مفقوم هزینه
- نفروضات و ریسک مالی
- و …
آیا میتوان هم زمان با راه اندازی کسب و کار جدید کار قبلی خود را هم داشته باشیم ؟
اگر به زندگی نامه کارآفرینان مختلف نگاه کنیم متوجه میشویم که کارآفرینان زیادی بودند که در ابتدای راه اندازی کسب و کار جدید خود تا مدتها در شغل قبلی خود مشغول کار بودند.
معمولا در کسب و کارهای خانگی و کوچک، تامین مالی از طریق کار کردن در جایی دیگر یک امر عادی است. ولی نباید فراموش کنید که کسب و کار شما دیر یا زود به نقطهای خواهد رسید که شما مجبورید تمام وقت خود را بر روی آن بگذارید.
نقش شبکههای اجتماعی | مشاوره کسب و کار
امروزه شبکههای اجتماعی و رسیدگی به آنها به صورت تخصصی برای تمامیکسب و کارها نقش مهمیپیدا کرده است. آشنایی با بازاریابی مدرن و تولید محتوا در شبکههای اجتماعی از جمله مبحثهای مهمیاست که باید قبل از شروع کسب و کار با آن آشنا باشید.
مشاوره کسب و کار کاردوک
مرکز مشاوره کسب و کار کاردوکبا بهرمندی از تیمیمتخصص و با تجربه در زمینه کسب و کار آماده ارائه خدمات خود به شما است شما برای کسب اطلاعات بیشتر میتوان با شماره 09351520300 تماس بگیرید.
شما میتوانید با پاسخ و فکر کردن به پاسخ سوالات فوق اطلاعات مفیدی را در مورد کسب و کار مورد نظر خود بدست آورید همچنین میتوانید اگر سوال مفیده دیگری به ذهنتان رسید در ادامه این مطلب با سایر افراد به اشتراک بگذارید.
برای دریافت مشاوره کسب و کار از مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک میتوانید با شماره 09351520300 تماس بگیرید.
منبع: مشاوره کسب و کار